До новин

ФГВ пропонує ліквідувати банк «Столичний»

18 вересня, 2015
Ліквідація
ФГВ пропонує ліквідувати банк «Столичний»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звернувся до Національного банку України з пропозицією відкликати банківську ліцензію та ліквідувати банк «Столичний»

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду.

«З огляду на необхідність завершення Фондом повного технологічного циклу формування переліку вкладників, які мають право на отримання коштів в рамках гарантованої суми відшкодування, 15 вересня були призупинені виплати коштів вкладникам ПАТ АБ «Столичний» через відділення «Ощадбанку», - уточнили у ФГВ.

Також у Фонді зазначили, що виплати відшкодувань вкладникам банку, їх уповноваженим представникам чи спадкоємцям розпочнуться з наступного робочого дня після затвердження виконавчою дирекцією Фонду реєстру вкладників для здійснення виплат гарантованої суми відшкодування.

Нагадаємо, 10 липня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів тимчасову адміністрацію в банк «Столичний».

Акціонерами «Столичного» є Сергій Ткаченко з часткою 49,28% та Євген Антипенко з часткою 14,16%. За даними НБУ, станом на 1 квітня поточного проку за розміром активів банк займав 93-е місце серед 133 діючих банків.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, з липня ФГВ шукає інвесторів для виведення з ринку банку «Столичний».

Коментарі
Додати коментар