До новин

Міліцію Одеси очолив син банкіра, причетного до банкрутства Імексбанку, - ЗМІ

21 вересня, 2015
Банкрутство фінустанов
Міліцію Одеси очолив син банкіра, причетного до банкрутства Імексбанку, - ЗМІ

Новим керівником Одеського міського управління міліції призначений Дмитро Івушкін, чий батько вважається причетним до виведення з Імексбанку (Одесса) 7 млрд грн.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на УНІАН.

«18 вересня 2015 року начальник ГУМВС України в Одеській області генерал-майор міліції Гіоргі Лорткіпанідзе представив особовому складу Одеського міського управління міліції нового керівника - підполковника міліції Дмитра Івушкіна», - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, Івушкін Дмитро Юрійович народився 9 серпня 1981 року у Луганську. У 2003 році закінчив Луганський державний педагогічний університет, а в 2013 році - Луганський державний університет внутрішніх справ ім. Є.О. Дідоренка.

Крім того, Дмитро Івушкін розпочав службу в органах внутрішніх справ з 2003 року на посаді оперуповноваженого групи по боротьбі зі злочинними проявами, пов'язаними з викраденням і угонами транспортних засобів та крадіжками з квартир громадян оперативно-пошукового відділення при Управлінні карного розшуку Управління МВС України в Луганській області.

З 2009 року був начальником відділу розкриття злочинів, скоєних іноземцями та відносно них.

З грудня 2014 року - заступник начальника відділу карного розшуку Одеського міського управління Головного управління МВС України в Одеській області.

З липня 2015 року і до сьогоднішнього дня обіймав посаду начальника Малиновського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області.

Як зазначає УНІАН, Дмитро Івушкін є сином генерал-лейтенанта Юрія Івушкіна, який очолював, зокрема, управління МВС у Херсонській та Одеській областях. У 2005 році звільнився в запас і нині є депутатом Одеської обласної ради (обирався від Партії регіонів). Також повідомляється, що генерал-лейтенанта вважають причетним до виведення з «Імексбанку» 7 млрд грн, які належали вкладникам фінустанови і державі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ пояснив, чому вирішив ліквідувати Імексбанк.

Коментарі
Додати коментар