До новин

Кредиторам «Укрбурштину» запропонували виплату боргів протягом двох місяців

02 жовтня, 2015
Борги
Кредиторам «Укрбурштину» запропонували виплату боргів протягом двох місяців

ДАК «Українські поліметали» офіційно пропонує кредиторам ДП «Укрбурштин» виплату всіх боргів підприємства протягом двох місяців.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі «Українських поліметалів».

«Державна акціонерна компанія «Українські поліметали» офіційно запропонувала всім кредиторам ДП «Укрбурштин» (відповідно до Реєстру кредиторів у справі про банкрутство ДП «Укрбурштин»), повне погашення боргів «Укрбурштину». З цього приводу ДАК «Українські поліметали» направила офіційні листи на юридичні адреси кредиторів «Укрбурштину», згідно з Єдиним Державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що «Українські поліметали» готові покрити загальну суму боргу «Укрбурштина» обсягом 4 млн 192 тис. грн.

Велика частина цієї суми припадає на борг «Укрбурштину» перед чотирма приватними кредиторами: ТОВ «Інвестиційна компанія «Грейн-Сервіс» (503,5 тис. грн), ТОВ «УМБ Фінанс» (449 тис. грн), ТОВ «Газ-Волинь» (1 млн 495,8 тис. грн) і ТОВ «Ю. К.» (1 млн 704 тис. грн).

Також 4,8 тис. грн становить борг перед Державною податковою інспекцією р. в Рівному, і 35,2 тис. грн - борг перед Сарненською об'єднаною державною податковою інспекцією.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, раніше міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус повідомив, що він і його команда рятують «Укрбурштин» від штучного банкрутства.

Коментарі
Додати коментар