До новин

Ще 7 осіб склали іспит і отримають право здійснювати діяльність арбітражного керуючого

26 лютого, 2015
Банкрутство підприємств
Ще 7 осіб склали іспит і отримають право здійснювати діяльність арбітражного керуючого

Із 192 осіб, що протягом 2013-2014 років закінчили профільні навчальні курси, за результатами автоматизованого іспиту 3 особи отримали та ще 7 отримають право здійснювати діяльність арбітражного керуючого.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомив директор департаменту з питань банкрутства Міністерства юстиції України Геннадій Трегуб.

За його словами, кваліфікаційний іспит осіб, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), було проведено вдруге.

"З часу проведення кваліфікаційного іспиту шляхом автоматизованого анонімного тестування, за результатами складення кваліфікаційного іспиту, 3 особи отримали та ще 7 осіб отримають свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора). І це з 192 осіб, які протягом 2013-2014 року закінчили навчальні курси з отримання знань у сфері відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом і здійснення діяльності арбітражного керуючого. Тобто це вже спеціалісти, які мають достатній рівень знань для виконання професійних завдань", - зазначив Трегуб.

Іспит відбувався шляхом автоматизованого анонімного тестування та містив завдання із дисциплін "Банкрутство", "Економіка", "Господарський процес", "Цивільне законодавство та договірні відносини", "Господарське законодавство", "Трудове та пенсійне законодавство", "Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", "Виконавче провадження", "Приватизація та оцінка майна", "Контроль за господарською діяльністю суб'єктів господарювання та відповідальність за порушення законодавства у сфері банкрутства".

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у Києві арештували арбітражного керуючого, затриманого під час отримання хабара.

Джерело фото: minjust.gov.ua

Коментарі
Додати коментар