До новин

Суд наклав арешт на незаконно продану нерухомість збанкрутілого ЛАЗу

15 жовтня, 2015
Резонансні справи
Суд наклав арешт на незаконно продану нерухомість збанкрутілого ЛАЗу

За клопотанням слідчого, погодженого із прокурором, судом накладено арешт на земельну ділянку площею 56 га та будівлі загальною площею 127 тис. кв. м, що належали ВАТ «Львівський автобусний завод».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі прокуратури.

«Прокуратурою Львівської області при здійсненні процесуального керівництва у кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння майном ВАТ «ЛАЗ», вжито заходів з метою недопущення відчуження об’єктів нерухомості та земель, які раніше належали зазначеному товариству. Зокрема, за клопотанням слідчого, погодженого із прокурором, судом накладено арешт на земельну ділянку площею 56 га та будівлі загальною площею 127 тис м кв.», - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, прокуратурою Львівської області 25 серпня цього року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України, за фактом заволодіння державним майном та придбання права на таке майно шляхом обману та зловживання довірою.

Йдеться про 70,41 % акцій ВАТ «ЛАЗ» вартістю більше 27 млн гривень, які незаконно вибули з державної власності внаслідок протиправних дій акціонерів товариства.

«Досудове розслідування у цьому провадженні триває та перебуває на контролі прокуратури Львівської області», - запевнили у відомстві.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, будівлі ЛАЗу виставили на аукціон.

 

Читайте також: Львівський автобусний завод: залишилась тільки назва

Коментарі
Додати коментар