До новин

Кредитори збиткового агрохолдингу «Авангард» схвалили реструктуризацію цінних паперів

19 жовтня, 2015
Борги
Кредитори збиткового агрохолдингу «Авангард» схвалили реструктуризацію цінних паперів

Власники єврооблігацій агрохолдингу «Авангард» на 200 млн доларів з терміном погашенням 29 жовтня 2015 року схвалили реструктуризацію цінних паперів.

Про це  повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на інформацію емітента на сайті Лондонської фондової біржі.

За даними компанії, власники 86,01% цінних паперів вирішили приєднатися до угоди про невідчуженість цінних паперів, яка передбачає схвалення угоди, ще на ранньому етапі пропозиції (early participation time) - до 15 жовтня, тоді як необхідний мінімум становить 75%.

Надалі власникам євробондів необхідно буде підтвердити свою згоду на спеціальних зборах 22 жовтня 2015 року, після чого, якщо Верховний суд Англії та Уельсу 26 жовтня 2015 року ратифікує цю угоду, вона стане обов'язковою для всіх інших власників єврооблігацій.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Авангард» звернувся до кредиторів із пропозицією реструтурувати євробонди на $200 млн

Нагадаємо, холдинг "Авангард" спеціалізується на виробництві курячих яєць, активи AVANGARDCO IPL входять до складу агрохолдингу Ukrlandfarming PLC Олега Бахматюка.

Перший квартал поточного року агрохолдинг закінчив зі збитком $52,2 млн.

Коментарі
Додати коментар