До новин

Coca-Cola та Pepsi зачиняють свої заводи в Росії

03 березня, 2015
Збитки
Coca-Cola та Pepsi зачиняють свої заводи в Росії

Компанії Coca-Cola та PepsiCo зупиняють свої російські заводи.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Вчора багато співробітників підприємства з виробництва напоїв "Кока-кола" в Нижньому Новгороді дізналися, що вони потрапляють під скорочення, так як завод закривається. Їм сказали, що причина у застарілих лінійках конвеєрїв і перерозподілі виробничих обсягів.

За попередніми даними, під звільнення потрапило близько двохсот співробітників, задіяних в безпосередньому виробництві.

"Так, сьогодні на заводі в Нижньому Новгороді ми зупинили виробництво. Ми переводимо виробництво на інші заводи, де більш удосконалені лінії. У Нижньому Новгороді у нас обидві лінії застаріли. Нажаль, співробітники не переводяться, а звільнені за згодою сторін", – підтвердило джерело на підприємстві.

Крім того, стало відомо, що в червні 2015 року американська компанія PepsiCo зупинить і законсервує виробництво на одному зі своїх підмосковних заводів в Раменському, де виготовляють соки.

Причиною такого кроку стали поправки в закон про водопостачання та водовідведення, які набрали чинності з 1 січня. Згідно з внесеними змінами в законодавство РФ, всі великі промислові підприємства повинні або встановлювати власні локальні системи очищення стоків, або оплачувати підвищений тариф за скидання.

Джерело фото: livejournal.com

Коментарі
Додати коментар