До новин

НКЦПФР анулювала ще 4 ліцензії учасників фондового ринку

03 листопада, 2015
Ліквідація
НКЦПФР анулювала ще 4 ліцензії учасників фондового ринку

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України анулювала ліцензії на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку двох брокерських компаній і ще двох компаній з управління активами.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі комісії.

Зокрема, за даними регулятора, його постановою від 29 жовтня 2015 р. № 409-ЦД-1-Т анульовано ліцензію на брокерську діяльність ТОВ «ФК «Брокерський Дім». Зазначена в повідомленні причина — правопорушення на ринку цінних паперів.

Постановою від того ж 29 жовтня № 417-ЦА-УП-КУА анульована ліцензія на управління активами ТОВ «КУА «Сортіс Ессет Менеджмент» - за невиконання розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов.

Також 29 жовтня були ухвалені постанови № № 418-ЦА-УП-КУА та 416-ЦД-1-Т, якими анульовано ліцензії на управління активами та брокерську діяльність ТОВ «КУА АПФ «АСД-Менеджмент» та ТОВ «БК «Оптіма» відповідно. В обох випадках вказаною причиною анулювання ліцензій є порушення вимог законодавства про цінні папери.

Нагадаємо, раніше голова Нацкомісії з цінних паперів і фондовому ринку Тимур Хромаєв заявив, що в Україні повинна залишитися одна фондова біржа.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку на засіданні, що відбулося 6 жовтня 2015 року, прийняла рішення про анулювання ліцензії ПАТ «Фондова біржа ПФТС» на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з організації торгівлі на фондовому ринку.

Коментарі
Додати коментар