До новин

На Хмельниччині держвиконавця судитимуть за одержання хабара у $1 тис.

04 листопада, 2015
Резонансні справи
На Хмельниччині держвиконавця судитимуть за одержання хабара у $1 тис.

Прокуратурою Хмельницької області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо державного виконавця одного з відділів ДВС Головного управління юстиції в області, якого на початку вересня цього року працівниками прокуратури та служби безпеки викрито на одержанні неправомірної вигоди.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі прокуратури Хмельницької області.

Нагадаємо, що посадовець ДВС, отримавши для виконання провадження про стягнення із місцевого жителя заборгованих банку кредитних коштів та вилучення майна, з корисливих мотивів повідомив йому про можливість відтермінування виконавчих дій.

Боржник змушений був погодитись на умови державного виконавця та передати йому 1000 доларів США неправомірної вигоди за таку «послугу».

«Наразі до суду спрямовано обвинувальний акт за ч.1 ст.368 КК України. За клопотанням слідчого судом обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з визначенням розміру застави у сумі 25 тис. грн., які він сплатив. Державного виконавця відсторонено від займаної посади», - розповіли подробиці справи у прес-службі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, держвиконавець-хабарник отримав лише умовний термін.

Коментарі
Додати коментар