До новин

Почались виплати вкладникам збанкрутілого банку «Капітал»

04 листопада, 2015
Ліквідація
Почались виплати вкладникам збанкрутілого банку «Капітал»

У зв’язку з ліквідацією ПАТ АКБ «КАПІТАЛ» Фонд гарантування вкладів з 4 листопада 2015 року розпочинає виплати коштів вкладникам даного банку.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду.

«Для отримання коштів вкладники банку «Капітал» з 4 листопада до 14 грудня 2015 року включно можуть звертатись до установ банку-агенту Фонду ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК», - зазначили у ФГВ.

Відшкодування вкладникам, які з будь-яких причин не звернуться до банку-агенту Фонду в період з 4 листопада до 14 грудня, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

«Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК» та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності», - уточнили у Фонді.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, банк «Капітал» ліквідують.

 

 

Коментарі
Додати коментар