До новин

ФДМ чекає зміни до законодавства для старту приватизації ОПЗ

05 листопада, 2015
Санація
ФДМ чекає зміни до законодавства для старту приватизації ОПЗ

Фонд державного майна очікує прийняття парламентом змін до законодавства, які скасують зобов'язання продавати 5% акцій підприємства на біржі, щоб запустити процес приватизації Одеського припортового заводу на повну потужність.

Про це повідомив перед засіданням Кабміну голова ФДМ Ігор Білоус, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Всі працюють дуже активно. На ОПЗ робота кипить. Тільки парламент не голосує», - зазначив очільник ФДМУ.

Білоус додав, що потенційні покупці ОПЗ не втрачають інтерес до підприємства.

«Деякі з них вже найняли юристів, банкірів - люди вже витрачають гроші», - сказав він.

За словами Білоуса, ФДМУ вступить до «більш офіційної частини процесу» приватизації, коли фінансовий радник підготує документ про приватизацію ОПЗ і оприлюднить його.

Також він сказав, що в сформованих умовах підготовки приватизації ОПЗ для Фонду дуже важливо своєчасне рішення Радою відповідного закону.

Нагадаємо, Уряд продовжив дію планів з приватизації державних підприємств з 2015 на 2016 рік.

У Фонді дермайна повідомили, що причиною продовження термінів приватизації є те, що уповноважені органи управління держвласністю гальмують процес передачі до ФДМУ активів для приватизації, передбачених постановою Кабміну №271.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, уряд вирішив відкласти приватизацію Одеського припортового заводу.

Коментарі
Додати коментар