До новин

Заборгованість підприємств перед «Нафтогазом» зменшилась на 465 млн гривень

06 листопада, 2015
Борги
Заборгованість підприємств перед «Нафтогазом» зменшилась на 465 млн гривень

Станом на 3 листопада сума заборгованості підприємств перед НАК «Нафтогаз» зменшилась на 465 млн гривень.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі НАК

«Сумарна прострочена заборгованість підприємств та прямих промислових споживачів перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 19,8 млрд грн, у порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 465 млн грн (2,3%), - уточнюють у прес-службі.

Борг підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить близько 71% від загальної суми заборгованості, борг ТЕЦ за природний газ, використаний у виробництві електроенергії - близько 23%, борг прямих промислових споживачів - близько 6%.

Заборгованість ПАТ «Київенерго» за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 126 млн грн (5,7%). Товариство залишається найбільшим підприємством-боржником, сумарна заборгованість якого складає близько 2,1 млрд грн, в т.ч. 1,5 млрд грн - за газ, використаний у 2015 році для виробництва електроенергії.

Нагадаємо, минулого тижня заборгованість підприємств перед «Нафтогазом» зменшилася на 379 млн гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, борг «Нафтогазу» перед «Укргазвидобуванням» складає 7,6 млрд.

Коментарі
Додати коментар