До новин

ФГВ створює департамент запобігання корупції

09 листопада, 2015
Банкрутство фінустанов
ФГВ створює департамент запобігання корупції

Процес реструктуризації Фонду гарантування вкладів фізичних осіб передбачає створення департаменту розслідування та запобігання корупції, служби внутрішнього аудиту, а також консолідацію процесів фінансової та операційної діяльності фонду і неплатоспроможних банків.

Про це заявив директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів Костянтин Ворушилін на розширеному засіданні Адміністративної ради Фонду, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Як наголошується, також йде робота над створенням департаменту консолідованого продажу та управління активами.

«Цей підрозділ дасть змогу зосередити прийняття всіх рішень у цій сфері виключно у Фонді. На сьогодні уповноважені особи в неплатоспроможних банках мають досить широку автономію прийняття рішень», - йдеться у повідомленні.

Учасники засідання, крім цього, обговорили питання створення об'єднаної групи з представників правоохоронних органів для ефективного розслідування проваджень у фінансовому секторі.

«Зокрема, така група має займатись справами керівників та власників банків, які підозрюються у доведенні банків до банкрутства», - пояснили у прес-службі Нацбанку.

Коментарі
Додати коментар