До новин

Відбувся ІІ Всеукраїнський форум з ліквідації та реструктуризації підприємств

26 листопада, 2015
Законодавство
Відбувся ІІ Всеукраїнський форум з ліквідації та реструктуризації підприємств

В стінах Університету митної справи та фінансів за підтримки активу Дніпропетровського осередку Ліги студентів АПУ 21 листопада було проведено ІІ Всеукраїнський форум з ліквідації та реструктуризації підприємств, на якому виступали провідні юристи Дніпропетровська та ділилися власним досвідом у галузі господарського права та процесу.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Асоціацію правників України».

Першим виступив Тихон Мукомел, адвокат з 18-річним стажем юридичної практики, член Комітету з корпоративного права та фондового ринку АПУ. Експерт поетапно визначив процедуру ліквідації підприємства на підставі рішення вищого органу управління підприємством. Пан Тихон представив цікаву й детальну презентацію та продемонстрував багато прикладів із власного досвіду.

Наступною була доповідь Констянтина Смолова на тему «Процесуальні пастки під час процедури від самоліквідації до банкрутства». Розмова була побудована у формі конструктивного діалогу, що дала можливість студентам особисто задати питання пану Констянстину, який розкрив тему спрощеної процедури банкрутства, строків, специфіки списку кредиторів, деталізував необхідні документи та визначив особливості «підозрілого періоду».

Третім спікером заходу виступив Гліб Цибук, юрист Адвокатської фірми "Династія" , спеціаліст з  корпоративного права, оподаткування, судових спорів. Спікер розглянув кризові ситуації на підприємстві та шляхи виходу з них. Гліб Цибук розкрив типові проблеми, які створюють органи державної влади, здійснюючи тиск на бізнес, зокрема внаслідок зловживання ДФС, органами внутрішніх справ та визначив, як суб’єкти господарювання можуть уникнути незаконного впливу та оскаржити неправомірні рішення.

Дніпропетровський осередок Ліги студентів АПУ надзвичайно вдячний партнеру заходу Олексію Савчуку, Голові відділення АПУ в Дніпропетровській області, партнеру та керівнику АО «Ассирія», та адміністрації Університету за сприяння у проведенні Форуму. Щиро сподіваємося на подальшу співпрацю!

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у Києві дискутували з питань стягнення, реструктуризації та банкрутства.

Коментарі
Додати коментар