До новин

Чернігівському банкруту "Домобудівнику" повернули право власності на 11 квартир

10 березня, 2015
Банкрутство підприємств
Чернігівському банкруту "Домобудівнику" повернули право власності на 11 квартир

Всі позови прокуратури Чернігівської області про визнання за збанкрутілим ПАТ "Будівельна компанія "Домобудівник" права власності на 11 квартир житлового фонду та їх витребування з чужого незаконного володіння на сьогодні розглянуто та задоволено Господарським судом Київської області.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на чернігівську газету "Високий вал".

Пред’явленню зазначених позовів передувало притягнення до кримінальної відповідальності одного з керівників збанкрутілого підприємства-забудовника: він зі спільником покарані судом за спробу заволодіти майном підприємства на суму 3,4 млн гривень.

У провадженні господарського суду з листопада 2013 року перебуває справа про банкрутство "Домобудівника", з майновими вимогами до якого звернулися державні органи та понад 80 громадян. Наразі у справі введено процедуру санації забудовника.

У випадку відкриття ліквідаційної процедури ці квартири мають увійти до ліквідаційної маси підприємства з метою погашення його кредиторської заборгованості.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у лютому 2015 року господарський суд Києва визнав банкрутом будівельне підприємство  "Холдингова компанія "Київінвестбуд".

Джерело фото: domobudivnyk.com.ua

Коментарі
Додати коментар