До новин

Group DF та Hyundai побудують хімічний індустріальний парк у Рівному

16 квітня, 2024
Новини
Group DF та Hyundai побудують хімічний індустріальний парк у Рівному

Group DF International Дмитра Фірташа та корейська Hyundai Engineering Co. Limited домовились про будівництво промислового хімічного індустріального парку у Рівному.

Про це йдеться в пресрелізі компанії.

Засновник і очільник Group DF Дмитро Фірташ та виконавчий  директор Hyundai Engineering Хієон-Сунг ХОНГ 12 квітня підписали угоду, яка дала старт цьому проекту.

Зазначається, що в рамках масштабного проекту передбачено будівництво заводів із виробництва "екологічно чистого" аміаку, азотних добрив та інших похідних хімічних продуктів. А також передбачено створення першого в Україні виробництва водню та аміаку на основі відновлюваних джерел електроенергії.

15 листопада 2023 року Group DF International GmbH та південно-корейська Hyundai Engineering Co.Limited уклали Меморандум про взаєморозуміння, який передбачав співпрацю сторін через створення спільних інвестиційних проектів у галузі виробництва добрив як на території України, так і в інших юрисдикціях. 

У ньому йшлося про плани спільної реалізації проектів будівництва нових та реконструкції існуючих хімічних заводів, що належать Групі.

Коментарі
Додати коментар