До новин

«Запоріжсталі» знову обмежили енергопостачання за борги

02 грудня, 2015
Борги
«Запоріжсталі» знову обмежили енергопостачання за борги

У понеділок, 30 листопада, «Запоріжжяобленерго» в черговий раз обмежило енергопостачання металургійному комбінату «Запоріжсталь» у зв'язку із заборгованістю.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ВАТ «Запоріжжяобленерго».

«Незважаючи на заборгованість в розмірі понад 140 млн гривень, дій МК «Запоріжсталь», спрямованих на обмеження власного енергоспоживання, зроблено не було. У такій ситуації, згідно пункту 7.5. Правил Користування електричною енергією у разі несплати рахунків, у відповідність з умовами договорів, постачальник електричної енергії зобов'язаний, попередивши споживача не пізніше, ніж за 3 робочих дні, припинити повністю або частково постачання йому електричної енергії. Саме цю вимогу законодавства сьогодні і було виконано», - зазначили у прес-службі.

Як сказав в.о. директора «Запоріжобленерго» з  енергозбуту Роман Драний, перш ніж обмежити енергопостачання промгігантам, керівництво енергокомпанії неодноразово звертало увагу керівників усіх промпідприємств Запорізької області на необхідність відповідального ставлення до розрахунків за спожиту електроенергію.

Нагадаємо, за багатомільйонну заборгованість перед  обленерго, енергопостачання так само обмежене на таких підприємствах, як Запорізький завод напівпровідників і Запорізький титано-магнієвий комбінат.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Запоріжсталь» звинувачує владу у знищенні підприємства.

Коментарі
Додати коментар