До новин

Уряд виділив 20,6 млн грн на ліквідацію Держсільгоспінспекції

02 грудня, 2015
Ліквідація
Уряд виділив 20,6 млн грн на ліквідацію Держсільгоспінспекції

Кабінет міністрів України виділив 20,59 млн гривень на ліквідацію Державної інспекції сільського господарства.

Про це йдеться у розпорядженні № 1225 від 25 листопада, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Відповідно до статті 24 закону «Про Державний бюджет України на 2015 рік» передати частину бюджетних призначень, передбачених Господарсько-фінансовому департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України у загальному фонді державного бюджету (загальнодержавні видатки) за програмою «Заходи щодо оптимізації системи центральних органів виконавчої влади і скорочення кількості контролюючих органів», у сумі 20589,6 тис. гривень (видатки споживання, з них оплата праці - 13207,6 тис. гривень, оплата комунальних послуг та енергоносіїв - 787,5 тис. гривень) Державній інспекції сільського господарства для здійснення заходів, пов'язаних з її ліквідацією», - йдеться у документі.

Згідно вказаного розпорядження Уряд зобов'язав Міністерство фінансів внести відповідні зміни до розпису держбюджету, а Державну казначейську службу - перерахувати бюджетні кошти відповідно до переданих бюджетних призначень.

Міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко заявив, що враховуючи те, що постановою КМУ Держсільгоспінспекція України підлягає ліквідації, зараз вирішується питання про передачу її функцій щодо здійснення контролю за якістю зерна та продуктів переробки Державній службі з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.

Коментарі
Додати коментар