До новин

Територію виведеного з банкрутства «АТЕКу» хочуть забудувати житлом

02 грудня, 2015
Резонансні справи
Територію виведеного з банкрутства «АТЕКу» хочуть забудувати житлом

Вищий господарський суд України залишив у силі рішення Київсього господарського суду про виведення з процедури банкрутства столичного заводу «АТЕК» у зв'язку з погашенням акціонерами підприємства заборгованості перед кредиторами в розмірі понад 22 млн гривень й тепер інвестори воліють розташувати на землях заводу житлову забудову.

Про вказане рішення суду йдеться в заяві прес-служби компанії «КВВ Груп», повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Отже, поставлена юридична крапка в судовому провадженні про банкрутство. Відтепер акціонери заводу в особі «КВВ Груп» мають всі права і можливості, щоб відновити повноцінну господарську діяльність підприємства», - повідомляє прес-служба компанії.

Гендиректор ПРАТ «АТЕК» Ігор Усенко зазначив, що інвестори готові вкласти в розвиток території понад $100 млн.

Зокрема, проект включає в себе будівництво житла, інфраструктури, спортивного міського стадіону, тенісних кортів, а також збереження льодового стадіону.

Але реалізації цього сценарію заважають українські бійці, які використовують територію та інфраструктуру заводу для ремонту військової техніки й тренувань.

«Незважаючи на рішення суду першої інстанції та апеляційного госпсуду столиці, вже три місяці вони не пускають на територію законне керівництво «АТЕК» та трудовий колектив», - скаржаться в «КВВ Груп».

Нагадаємо, «КВВ Груп» - компанія бізнесменів Валерія Кришталя та Євгена Казьміна, що займається збором металобрухту.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Київський апеляційний госпсуд 6 жовтня підтвердив рішення госпсуду першої інстанції щодо виведення із стану банкрутства заводу «Атек».

Коментарі
Додати коментар