До новин

Дисциплінарна секція ВРЮ пропонує звільнити суддю ВГСУ Мирошниченка за порушення присяги

03 грудня, 2015
Законодавство
Дисциплінарна секція ВРЮ пропонує звільнити суддю ВГСУ Мирошниченка за порушення присяги

1 грудня 2015 року відбулося засідання дисциплінарної секції Вищої ради юстиції, на якому було прийнято рішення рекомендувати ВРЮ внести подання до Верховної Ради України про звільнення Станіслава Мирошниченка з посади судді Вищого господарського суду України за порушення присяги.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ВРЮ.

На засіданні були присутні члени дисциплінарної секції: А.Лесько, О.Муравйов, А.Бойко, В.Комков, І.Мамонтова, В.Нежура, П.Гречківський.

Відповідно до розпорядження Голови Вищої ради юстиції до роботи дисциплінарної секції залучені члени секції Вищої ради юстиції з питань призначення суддів на посади та звільнення їх з посад О.Маловацький, Т.Малашенкова, В.Беляневич, Н.Волковицька.

«Розглянувши дисциплінарну справу, відкриту за зверненням Хмельницької міської ради від 27 травня 2014 року, скерованим до Вищої ради юстиції колишнім Головою Комітету Верховної Ради України з питань верховенства права та правосуддя Ківаловим С.В., та за зверненням народного депутата України VII скликання Сабія І.М. від 27 травня 2014 року, направленим до Вищої ради юстиції колишнім заступником Генерального прокурора України Гаврилюком М.І. стосовно судді Вищого господарського суду України Мирошниченка Станіслава Володимировича, секція дійшла висновку рекомендувати Вищій раді юстиції внести подання до Верховної Ради України про звільнення Мирошниченка Станіслава Володимировича з посади судді Вищого господарського суду України за порушення присяги», - йдеться у рішенні.

Коментарі
Додати коментар