До новин

ФГВ призначив директора новоутворенного департаменту консолідованого продажу та управління активами

08 грудня, 2015
Законодавство
ФГВ призначив директора новоутворенного департаменту консолідованого продажу та управління активами

Директором департаменту консолідованого продажу та управління активами Фонду гарантування вкладів фізичних осіб призначено Юлію Берещенко. Вона стала переможцем конкурсу, в якому взяли участь 34 претенденти.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду.

«Департамент консолідованого продажу та управління активами, який створюється в рамках реформування Фонду гарантування, буде супроводжувати управління активами та їх продаж у всіх неплатоспроможних банках. На сьогодні більшість цих функції знаходяться у сфері відповідальності уповноважених осіб Фонду гарантування. Нова система дозволить ввести уніфіковані стандарти, підвищити прозорість і скоротити витрати на управління активами неплатоспроможних банків», - запевняють у ФГВ.

Юлія Берещенко має більш, ніж 15-річний досвід роботи в міжнародних банківських групах UnicreditBank та INGBank у Лондоні.Будучи фахівцем корпоративного фінансування широкого профілю, вона брала участь у реалізації численних інвестиційних проектів у Центральній та Східній Європі.

Коментуючи своє призначення, Берещенко зазначила, що налаштована на конструктивну роботу заради досягнення максимально ефективного результату в сфері управління та реалізації активів неплатоспроможних банків.

«Команда Фонду гарантування вкладів зіткнулась з викликами, які виникли в результаті очищення банківської системи України. Під його управління перейшов значний обсяг активів, які потрібно буде реалізовувати за найвищою ціною в кризових умовах. Я готова долучитися до цього процесу з метою запровадження міжнародних практик та мінімізації наслідків виведення з ринку значної кількості банків», - сказала вона.

Коментарі
Додати коментар