До новин

Відбулося перше засідання робочої групи у складі представників ФГВ та вкладників Дельта Банку

11 грудня, 2015
Ліквідація
Відбулося перше засідання робочої групи у складі представників ФГВ та вкладників Дельта Банку

Розпочала роботу постійно діюча робоча група, до складу якої увійшли «Спілка вкладників АТ «Дельта Банк», фахівці Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та представники Дельта Банку.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

За даними фонду, співголовами робочої групи визначені заступник директора-розпорядника ФГВ Андрій Оленчик та голова правління громадської організації «Спілка вкладників АТ «Дельта Банк» Роман Бадаліс.

«Учасники першого засідання обговорили організаційні засади та пріоритетні напрямки діяльності робочої групи. В першу чергу увага приділятиметься питанням збереження та консолідації активів АТ «Дельта Банк», інвентаризації та оцінці майна, формуванню ліквідаційної маси та продажу активів АТ «Дельта Банк», - повідомили у прес-службі.

Повідомляється, що учасники засідання затвердили регламент постійно діючої робочої групи та прийняли рішення про створення підгруп для опрацювання окремих напрямів діяльності.

Чергове засідання групи планується провести у другій половині січня 2016 року.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, 2 жовтня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб почав ліквідацію АТ «Дельта Банк» і запланував цю процедуру на строк у два роки - до 4 жовтня 2017 року включно.

Коментарі
Додати коментар