До новин

Київрада погодила докапіталізацію банку «Хрещатик» на 100 млн грн

23 грудня, 2015
Санація
Київрада погодила докапіталізацію банку «Хрещатик» на 100 млн грн

На пленарному засіданні 22 грудня 2015 року Київська міська рада прийняла бюджет Києва на 2016 рік, яким, зокрема, передбачена докапіталізація банку «Хрещатик» на 100 млн гривень.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Київської міської ради.

Після докапіталізації комунальний пакет акцій у статутному фонді банку буде пропорційно збільшений і збережений на рівні 25% + 1 акція

«Всі власники повинні здійснити докапіталізацію банківської системи: кожен власник державних банків, муніципальних, приватні власники. В нас на сьогоднішній день в банку «Хрещатик» є блокуючий пакет акцій - 25%+1 акція. Якщо ми не зробимо докапіталізацію відповідно до плану, ми маємо прийняти тоді інше рішення – ми, фактично, розмиваємо блокуючий пакет і свідомо йдемо на те, що не зберігаємо свою частку в статуті банку», - зазначив директор Департаменту фінансів виконавчого органу Київради (КМДА) Володимир Репік.

У пресс-службі наголосили, що після докапіталізації комунальний пакет акцій у статутному фонді банку «Хрещатик» буде пропорційно збільшений і збережений на рівні 25% + 1 акція.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, через банкрутство «Фінанси та Кредит» банк «Хрещатик» призупинив роботу з Western Union.

Коментарі
Додати коментар