До новин

Голова профкому ЧСЗ звинувачує Новинського в розвалі заводу

16 березня, 2015
Банкрутство підприємств
Голова профкому ЧСЗ звинувачує Новинського в розвалі заводу

Голова профкому миколаївського ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" Володимир Серебряний вважає, що народний депутат з "Опозиційного блоку" Вадим Новинський розвалив ЧСЗ.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на TIMES.mk.ua.

Серебряний зазначив, що ЧСЗ сьогодні практично не працює, стосовно заводу відкрита справа про банкрутство, що ініційована теперішнім його власником – Вадимом Новинським.

"Сьогодні йде третя процедура банкрутства заводу, яка ініційована нинішнім інвестором - це останній власник нашого заводу пан Новинський, колишній громадянин Росії, а нині - народний депутат і громадянин України. Багато поганого зробили, звичайно, брати Чуркіни (попередні мажоритарні власники ЧСЗ - Ігор та Олег Чуркіни) для ЧСЗ, але те, що зробив нинішній власник - навіть не можна порівняти. На заводі фактично працює 20 осіб. Решта людей звільнені, на заводі нічого не виробляється. Власник прибрав практично всіх людей. Все дуже погано", - розповідає очільник профкому.

Серебряний повідомив, що на 18 березня призначено підсумкове засідання суду у справі про банкрутство Чорноморського суднобудівного заводу. Чи вдасться профкому відтермінувати ліквідацію заводу і знайти шлях порятунку колись потужного суднобудівного підприємства - це питання залишається відкритим.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, комітет кредиторів Чорноморського суднобудівного заводу ініціює введення процедури санації на підприємстві, борги якого складають близько 1 млрд гривень.

Джерело фото: nikolayev-shipyard.com

Коментарі
Додати коментар