До новин

ФГВ продає права вимоги за кредитом, в заставі якого перебуває Royal Grand Hotel у Києві

29 грудня, 2015
Борги
ФГВ продає права вимоги за кредитом, в заставі якого перебуває Royal Grand Hotel у Києві

Фонд гарантування продає права вимоги за кредитом, в забезпечення якого переданий чотирьохзірковий Royal Grand Hotel у Києві.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду.

«Фонд гарантування вкладів фізосіб виставив на продаж права вимоги за кредитом, в забезпеченням якого, в тому числі, переданий чотирьохзірковий «Royal Grand Hotel» у Києві. Готель розташований у центрі столиці неподалік від Національної опери та Володимирського собору за адресою: м. Київ, вул. Б.Хмельницького/І. Франка, 31/27А. Загальна площа приміщення 1294,8 м2, у ньому є 40 апартаментів», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Крім того, забезпеченням за кредитом також виступають земельні ділянки у селі Підгірці Обухівського району київської області та комплекс, загальною площею 19 174,9 м2, що розташований за адресою: Львівська обл., м. Сокаль, вул. Яворницького, буд. 105.

Початкова ціна продажу права вимоги за кредитом – 104,294 млн гривень.

«Аукціон відбудеться на електронному майданчику ТОВ «Центр з реалізації проблемних активів» 5 січня 2016 року, завершення прийому заявок - 31 грудня 2015 року», - уточнили у Фонді.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, минулого тижня продано активів банків-банкрутів на 17 млн гривень.

Коментарі
Додати коментар