До новин

В окупованій Макіївці ліквідували завод

06 січня, 2016
Ліквідація
В окупованій Макіївці ліквідували завод

Підприємство «Макіїввугілля», яке знаходиться в окупованій проросійськими бойовиками Макіївці, оголосило про ліквідацію Красногвардійського ремонтно-механічного заводу, що входить в його структуру.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі підприємства.

Згідно із повідомленням, з 1 грудня відбулося злиття Красногвардійського РМЗ та Макіївського РМЗ, який знаходиться в центрі міста. При цьому обладнання, документацію і архів закритого заводу передають у розпорядження Макіївського РМЗ.

«Коли відсутнє бюджетне фінансування, скорочуються обсяги видобутку вугілля, яку забезпечують всього п'ять з дев'яти «макіїввугіллівських» шахт, волею-неволею доводиться концентрувати роботи допоміжних технологічних ланок і знижувати витрати на них. Цією вимогою керувалися в «Макіїввугіллі», приймаючи рішення про злиття з 1.12.2015 двох ремонтно-механічних заводів, що входять в структуру підприємства. З урахуванням розташування в центрі міста Макіївського РМЗ всю ремонтну базу вирішено зосередити тут, на рівновіддаленій відстані від «макіїввугіллівських шахт». Продукції, що випускається заводом, достатньо, щоб задовольнити потреби вугільного виробництва. Майно, необоротні та оборотні фонди Красногвардійського РМЗ, виробничо-технічну та фінансову документацію, архів також планується передати на Макіївський РМЗ», - наголошується в повідомленні прес-служби «Макіїввугілля».

При цьому підкреслюється, що на Макіївський РМЗ будуть працевлаштовані працівники, у кваліфікації яких потребує завод.

Коментарі
Додати коментар