До новин

Комітет Ради перевірить дії миколаївських суддів у справі про банкрутство заводу «Океан»

11 січня, 2016
Резонансні справи
Комітет Ради перевірить дії миколаївських суддів у справі про банкрутство заводу «Океан»

Голові комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Руслану Князевичу направлено звернення щодо неправомірності рішень суддів у справі про банкрутство Миколаївського суднобудівного заводу «Океан».

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Ігор Бриченко, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Направив звернення до голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Руслана Князевича щодо неправомірності рішень суддів у справі про банкротство «Океану». Вже маючи на руках (проігнороване суддею Василякою) рішення суду щодо неправомірності договору ТОВ «Консалтинг-Гамма», яке по суті не має відповідних повноважень кредитора, я сподіваюсь на допомогу та підтримку своїх колег по депутатському корпусу», - пише нардеп.

Він закликав Князевича та всіх членів комітету провести перевірку дій суддів господарського суду Миколаївської області, зокрема Василяки, Міщенка та Давченка, при здійсненні правосуддя у справі про банкрутство ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан». «Ми маємо припинити суддівське свавілля», - резюмував Бриченко.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, прокуратура Миколаївської області в апеляційному порядку оскаржує постанову господарського суду щодо визнання ПАТ «МСЗ «Океан» банкрутом.

 

Коментарі
Додати коментар