До новин

Аксьонов обіцяє відновлення роботи «Криммолока»

19 січня, 2016
Ліквідація
Аксьонов обіцяє відновлення роботи «Криммолока»

Представник окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов взявся вирішити проблеми місцевого «Криммолока», керівництво якого готує до ліквідації збиткове підприємство.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Пресу України».

Аксьонов доручив так званому «міністру сільського господарства» Криму Віталію Поліщуку «розібратися» з питанням відсутності сировини.

За словами Аксьонова, у нього відбулася телефонна розмова з господарем підприємства, в ході якої з'ясувалися причини, по якими планувалося закриття підприємства. Дізнавшись, що приична зупинки підприємства – нестача сировини, яка раніше закуповувалася на території материкової України, Аксьонов вибив з так званого «міністра сільського господарства» Криму Віталія Поліщука обіцянку «опрацювати» постачання сировини за торішніми цінами. Щоправда, як саме це відбуватиметься, ніхто не уточнив.

«Основна причина – відсутність поставок сировини підприємству, що призвело до нерентабельності його роботи. У цьому зв'язку міністр сільського господарства Республіки Крим Віталій Вікторович Поліщук пообіцяв опрацювати постачання сировини за цінами, які були вказані в торішніх закупівельних контрактах. Власник заводу запевнив, що в разі виконання міністерством своїх зобов'язань підприємство продовжить свою роботу в штатному режимі», - пообіцяв Аксьонов.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, найбільшого кримського виробника молочної продукції буде ліквідовано через збитковість.
Коментарі
Додати коментар