До новин

Затверджено тимчасовий порядок охорони судів

21 січня, 2016
Законодавство
Затверджено тимчасовий порядок охорони судів

Затверджено Тимчасовий порядок охорони судів, інших органів та установ судової системи, а також установ судових експертиз.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на публікацію на сайті Судової влади України.

«16 січня 2016 року Міністром внутрішніх справ України Аваковим А. Б. було видано, а Державною судовою адміністрацією України погоджено наказ «Про затвердження Тимчасового порядку охорони судів, інших органів та установ судової системи, а також установ судових експертиз», який найближчим часом буде подано до Міністерства юстиції України на державну реєстрацію», - йдеться у повідомленні.

відповідно до зазначеного порядку охорону апеляційних загальних, апеляційних спеціалізованих судів здійснюють підрозділи Національної гвардії України, а інших об’єктів (місцевих спеціалізованих, місцевих загальних судів, інших органів та установ судової системи, а також установ судових експертиз) – підрозділи поліції охорони Національної поліції.

Виконання функцій з охорони судів, інших органів та установ судової системи, а також установ судових експертиз, здійснюється підрозділами Національної поліції та Національної гвардії України на безоплатній основі відповідно до пункту 19 частини першої статті 23 Закону України «Про Національну поліцію», пункту 4 частини першої статті 2 Закону України «Про Національну гвардію України» та постанови Кабінету Міністрів України від 09.11.2015 № 906».

Коментарі
Додати коментар