До новин

Призначено генерального директора держпідприємства «СЕТАМ»

22 січня, 2016
Законодавство
Призначено генерального директора держпідприємства «СЕТАМ»

Очільником державного підприємства «СЕТАМ» призначено Віктора Вишньова.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на наказ Міністерства юстиції №65/к від 15 січня 2016 року.

«Я працюю на підприємстві з дня його заснування і завжди вважав «СЕТАМ» важливим та корисним проектом. Зараз перед нами стоять досить непрості завдання, адже загалом електронна комерція в Україні тільки нещодавно почала розвиватися, тож ми розвиватимемося разом з нею. В мене дуже багато амбітних планів щодо того, як будувати чинну систему та зробити її ще більш зручною для людей», - наголосив новий в.о.генерального директора.

Варто зазначити, що з 2 вересня 2015 року Віктор Вишньов обіймав посаду першого заступника генерального директора підприємства «СЕТАМ», яке займається удосконаленням однойменної електронної системи торгів конфіскованим майном. Головні особливості системи «СЕТАМ» - прозорість, доступність та зрозумілі умови проведення торгів та передачі майна у власне володіння.

Ця нова ініціатива у галузі електронної торгівлі є досить популярною завдяки легкості та зручності, з якими можна здійснювати угоди та закупівлю товарів.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, минулого місяця Мін'юст відхилив 6 кандидатур на посаду гендиректора «СЕТАМ».

Коментарі
Додати коментар