До новин

Суд порушив справу про банкрутство будівельної компанії «Градострой»

25 січня, 2016
Банкрутство підприємств
Суд порушив справу про банкрутство будівельної компанії «Градострой»

Господарський суд Києва порушив провадження у справі про банкрутство будівельної компанії «Градострой».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на ТСН.

Будівельний об’єкт компанії «Градострой» мав бути зданий в експлуатацію ще у 2007 році, проте до сьогоднішнього дня ново буд – незавершений.

При цьому компанія «Корд груп» заявила про захист своїх майнових прав у судовому порядку.

«Група компаній «Корд груп» заявляє про старт активної стадії боротьби за свої майнові права інвестора в об'єкті незавершеного будівництва компанії «Градострой» (власник – Віктор Власов), розташованого в Києві по вулиці Здолбунівській, 13. «Корд груп» залишає за собою право на всі передбачені законом дії по стягненню коштів інвестування з ТОВ «Градострой», - йдеться в офіційній заяві групи.

Виконавче провадження по примусовому виконанню судових рішень щодо «Градобуду» перед групою відкрито за заявою «Корд груп». Предметом судових розглядів стали близько 30 млн гривень.

У «Корд груп» припускають, що кошти приватних інвесторів та компаній, які вклали чималі грошові ресурси в житловий будинок на вул. Здолбунівській, паном Власовим і його компанією були виведені і використані не за призначенням.

«Наша мета – зупинити незаконний розпродаж активів компанії, частиною яких є квартири приватних інвесторів. Саме тому ми прийняли рішення ініціювати судовий процес про порушення справи про банкрутство ТОВ «Градострой», - кажуть у «Корд груп».

Коментарі
Додати коментар