До новин

НАБ створює сайт з продажу банківських активів

25 січня, 2016
Банкрутство фінустанов
НАБ створює сайт з продажу банківських активів

21 січня в Незалежній асоціації банків України відбулося засідання робочої групи щодо запуску єдиного Інтернет ресурсу для пошуку майна, що реалізується банками.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Асоціації.

Ініціатором та реалізатором проекту виступає Незалежна асоціація банків України.

«Під час засідання робочої групи, уповноважені представники банків узгодили загальну концепцію, обговорили технічний регламент та план запуску порталу. Також було розглянуто шляхи компіляції даних та оперативного обміну інформацією між банками та порталом. Для більшої зручності пошуку, вирішено розподілити категорії фільтрації пошукової видачі. Проте незмінними залишаються основні принципи порталу: зручність пошуку, актуальність інформації та максимальна вичерпність інформації по кожному з об’єктів продажу», - зазначили В НАБУ.

На сьогодні вже розроблена стартова версія BAS, яка наразі тестується. Отже, вже найближчим часом зручність порталу зможуть оцінити як потенційні покупці, так і банки, які  пропонують для продажу майно.

Єдиний інформаційний ресурс з продажу активів банків (BAS – Banking Assets for Sale) – це відкрита та загально доступна база даних, де консолідуватиметься  вся інформація по реалізації банками власних активів, а також майна, що виступає забезпеченням за кредитними операціями. Відповідний ресурс створюється в якості окремого порталу на офіційному сайті НАБУ: nabu.ua

Коментарі
Додати коментар