До новин

Сінний ринок опинився на межі банкрутства через борг перед фірмою Табачника

26 січня, 2016
Банкрутство підприємств
Сінний ринок опинився на межі банкрутства через борг перед фірмою Табачника

Господарський суд міста Києва 18 січня 2016 року порушив провадження у справі про банкрутство ТОВ «Сінний ринок», що заборгувало 94,117 млн гривень компанії з орбіти Дмитра Табачника «СіПіДжі Ассетс Менеджмент».

Про це йдеться у відповідній судовій ухвалі по справі № 910/29957/15, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Заявник звернувся до Господарського суду міста Києва з заявою про порушення  провадження у справі про банкрутство боржника ТОВ «Сінний ринок», оскільки останнє має кредиторську заборгованість у сумі 94 116 984 грн і неспроможне її погасити. Ухвалою Господарського суду міста Києва від 30 листопада 2015 заяву прийнято до розгляду», - йдеться в матеріалах справи.

Розпорядником майна боржника суд призначив Олену Терещенко.

Граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника – 30 днів від дня офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство.

За інформацією ресурсу «Наші гроші», фірма «СіПіДжі Ассетс Менеджмент» пов’язана з Табачником. Як пише видання, товариству «КУА «СіПіДжі Ассетс Менеджмент» належить ПрАТ «Вадес Кепітал Менеджмент», що у свою чергу є власником фірми «Грааль». Остання має відношення до родини екс-міністра освіти часів Януковича Дмитра Табачника: раніше вона була одним із співзасновників компаній з орбіти Михайла Табачника, брата міністра. Зокрема, «Грааль» разом з Михайлом Табачником були співзасновниками ЗАТ «Технології і консалтинг», також фірма свого часу входила до складу співвласників ТОВ «Тіко-Констракшен» з групи Табачників.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, держава почала ліквідацію банку Януковича.

Коментарі
Додати коментар