До новин

«Херсонелектротранс» спробує уникнути банкрутства

01 лютого, 2016
Санація
«Херсонелектротранс» спробує уникнути банкрутства

У Херсоні тролейбусне комунальне підприємство «Херсонелектротранс» вже котрий рік знаходяться на межі банкрутства, та його директор Олексій Рибак заявив про намір підготувати проект рішення про фінансування КП з міського бюджету на 5,5 млн гривень на 2016 рік.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на видання «Громада Херсон».

Таким чином, виділена сума допоможе вижити перевізнику. Незважаючи на вже виділені гроші (4,8 млн гривень) підприємству фінансування все одно не вистачає.

«У період з 2011 по 2015 роки попереднім директором навмисне накопичувалися борги з метою штучного введення підприємства в банкрутство, що і відбулося в липні 2013 року. З тих пір ми, спільно з міською владою, боремося за відновлення підприємства. Тіло боргів зараз не накопичується, але, у зв'язку з Податковим кодексом, ми постійно платимо штрафи і неустойки», - каже Рибак.

За словами чиновника, 14 січня 2016 року закінчився термін, відведений судом на подолання ситуації з банкрутством, і для того, щоб місто не залишилося без відносно дешевого та екологічно чистого виду транспорту, необхідно близько 5,5 млн гривень.

Коментарі
Додати коментар