До новин

Суд подовжив строк ліквідаційної процедури ЗАТ «Красень»

02 лютого, 2016
Ліквідація
Суд подовжив строк ліквідаційної процедури ЗАТ «Красень»

Херсонський обласний господарський суд продовжив строк ліквідаційної процедури Закритого акціонерного товариства «Красень» та повноваження ліквідатора арбітражного керуючого Глухівського В. Ю. на три місяці.

Про це йдеться у відповідній судовій ухвалі по справі № 17/28-Б-10, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Нагадаємо, що постановою від 4 квітня 2012 року за позовом податківців суд визнав ЗАТ «Красень» банкрутом і відкрив ліквідаційну процедуру. Провадження у справі продовжується на стадії ліквідаційної процедури.

Попередніми постановами за клопотанням комітету кредиторів та ліквідатора ЗАТ «Красень», судом було продовжено строк ліквідаційної процедури та повноваження ліквідатора Глухівського Олексія Юрійовича. Встановлений судом строк ліквідаційної процедури банкрута та повноваження ліквідатора закінчився 17 вересня 2015 року.

Для розгляду звіту ліквідатора та прийняття рішення щодо подальших процедур у справі суд призначив судове засідання на 15 березня 2016 року.

Крім того суд зобов'язав ліквідатора прискорити проведення ліквідаційної процедури банкрута і до дня судового засідання надати суду звіт, ліквідаційний баланс боржника та всі наявні документи про здійснення повноважень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВ подовжив ліквідацію Фінростбанку на 2 роки.

Коментарі
Додати коментар