До новин

Суд повторно почав санацію дочірньої компанії Миколаївської птахофабрики

10 лютого, 2016
Санація
Суд повторно почав санацію дочірньої компанії Миколаївської птахофабрики

Господарський суд Миколаївської області 3 лютого 2016 року ввів процедуру санації у справі про банкрутство Дочірнього сільськогосподарського підприємства «Миколаївська птахофабрика» Закритого акціонерного товариства «Аваль-Еталон».

Про це йдеться у відповідній судовій ухвалі по справі № 5016/3733/2011(5/95), повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Керуючим санацією фабрики суд призначив арбітражного керуючого Сергія Проскуріна.

Як випливає з матеріалів справи, сума кредиторської заборгованості підприємства складає 29,621 млн гривень

Дочірнє СГП «Миколаївська птахофабрика» спеціалізується на виробництві та реалізація продуктів птахівництва шляхом утримання кур-несучок яєчного напрямку. 

Нагадаємо, провадження у справі про банкрутство птахофабрики було порушено ще у 2011 році за позовом ТОВ Агропромислова компанія «П Укрсоя». Пізніше, у 2013 році суд ввів процедуру санації підприємства. Після цього за рішенням суду термін санації був подовжений до 23 травня 2015 року року.

Постановою Господарського суду Миколаївської області від 23 грудня 2015 року фабрику було визнано банкрутом та, відкрито ліквідаційну процедуру. Тоді ліквідатором було призначено також арбітражного керуючого Сергія Проскуріна.

15 січня 2016 року від голови комітету кредиторів боржника надійшло клопотання про введення процедури санації боржника.

1 лютого 2015 року від голови комітету кредиторів підприємства надійшло клопотання про відкриття процедури санації боржника, призначення керуючим санацією арбітражного керуючого Проскуріна та затвердження плану санації боржника.

Суд  клопотання кредиторів задовольнив.

Строк подачі заявок інвесторами – два місяці з дня офіційного оприлюднення оголошення повідомлення на веб-сайті Вищого господарського суду України про введення процедури санації боржника.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, птахофабрику «Курганський бройлер» ліквідують.

Коментарі
Додати коментар