До новин

Торги з продажу активів збанкрутілого VAB Банку не відбулись через відсутність заявок

18 лютого, 2016
Банкрутство фінустанов
Торги з продажу активів збанкрутілого VAB Банку не відбулись через відсутність заявок

Торги з продажу «ВіЕйБі Лізінг», проведення яких були заплановані на 16 лютого, не відбулися, наступні електронні торги заплановано на 3 березня 2016 року на торговому майданчику «ЕКСПЕРТНОГО АГЕНТСТВА».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

16 лютого 2016 року був запланований перший електронний аукціон з продажу корпоративних прав (частки) в розмірі 100% статутного капіталу ТОВ «ВіЕйБі Лізинг», ТОВ «ВіЕйБіЕкспрес», ТОВ КУА «ВіЕйБі Ессет Менеджмент», ТОВ «ВіЕйБі Груп», які належать ПАТ «ВіЕйБі Банк», на електронному торговому майданчику ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЕКСПЕРТНЕ АГЕНТСТВО».

Офіційні оголошення стосовно проведення аукціону з продажу активів, які обліковуються на балансі ПАТ «ВіЕйБі Банк», були розміщені на сайті банку, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та опубліковані у виданнях «Голос України» та «Авізо».

«Станом на 15 лютого 2016 року заповнили реєстраційні форми та оплатили гарантійні внески дві юридичні компанії – потенційні покупці. Проте, один з них подав неповний пакет документів. В зв’язку з цією обставиною, керівництво торгівельного майданчику прийняло рішення не верифікувати дану компанію, як учасника аукціону, про що було окремо повідомлено представників даної компанії та ПАТ «ВіЕйБі Банк», - уточнили у ФГВ.

Відповідно до чинного законодавства України та правил проведення електронних торгів, за наявності лише одного учасника, торги вважаються такими, що не відбулися.

Торги перенесено на 3 березня 2016 року.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ у березні 2015 року вирішив ліквідувати ПАТ «ВіЕйБі Банк» (VAB Банк).

Коментарі
Додати коментар