До новин

У ВГСУ розпочалася підготовка новообраних суддів місцевих госпсудів

03 березня, 2016
Законодавство
У ВГСУ розпочалася підготовка новообраних суддів місцевих госпсудів

У Вищому господарському суді України 29 лютого 2016 року за програмою Національної школи суддів України розпочалася підготовка суддів місцевих господарських судів, обраних на посаду безстроково.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ВГСУ.

Вітальними словами захід відкрили Голова Вищого господарського суду України Богдан Львов та проректор з науково-дослідної роботи Національної школи суддів України Наталія Шукліна.

«Під час навчальної програми суддівська аудиторія прослухає низку цікавих тематичних лекцій з питань господарської юрисдикції від суддів Вищого господарського суду України, провідних юристів та науковців. Також, з метою підвищення рівня кваліфікації заплановано проведення семінару «Корпоративні конфлікти: практика врегулювання та розгляду спорів», - розповіли  упрес-службі.

Враховуючи вимоги ст. 87 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», буде проведено тренінг «Дисциплінарна відповідальність судді» з наступним оцінюванням суддів.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, на сайті Вищого госпсуду запрацювала послуга онлайн інфоцентру.

Коментарі
Додати коментар