До новин

НКЦПФР анулювала ліцензії 32 банкам і компаніям

04 березня, 2016
Банкрутство фінустанов
НКЦПФР анулювала ліцензії 32 банкам і компаніям

Нацкомісія з цінних паперів іта фондового ринку України 3 березня анулювала 32 ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку у зв'язку з "нездійсненням ліцензіата цього виду діяльності протягом року".

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Finclub.

Були анульовані 3 ліцензії на брокерську діяльність, 2 - на андреррайтінг, 27 - на діяльність з управління цінними паперами, пише

Ліцензії анульовані у зв'язку з нездійсненням ліцензіатами даного виду професійної діяльності на фондовому ринку протягом 2015 року, що підтверджується наявними в комісії адміністративними даними за I-IV квартали 2015 року та нерегулярними даними на 25.02.2016 року.

Ліцензії втратили: ПАТ "СЕБ Корпоративний банк", ТОВ "Фірма "Мотор-Ділер", "Банк Авангард", ПАТ КБ "ТК Кредит"; ТОВ "ІК "Добрий капітал", ПАТ "Полтава-Банк", ПАТ "Фінанс Банк", ПАТ "АКБ "Індустріалбанк", "Альпарі банк", "Банк "Юнісон", "Банк Михайлівський", "Вернум банк", "Діамантбанк", ПАТ "Комерцбанк "Фінансовий партнер", ПАТ "Комерцбанк "Центр", "Марфін банк", ПАТ "Мегабан", "Міжнародний інвестиційний банк", "Український будівельно-інвестииційний банк.

Також без ліцензіїї залишились:  банк "Південний", "Інвестбанк", "Альтана капітал", ПрАТ "Майстер брок", ТОВ "Ай пі СЕК’ЮРІТІЗ", ТОВ "Даймонд інвестмент капітал", "ІК "ІФГ Капітал", ТОВ "І-НВЕСТ", ТОВ "Про Капітал СЕК'ЮРІТІЗ", ТОВ "Спайк-Інвест", "Універ капітал", ТОВ "Фінансова компанія Сократ".

Крім того, не залишилося ліцензій на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку у ПАТ "Комерційний банк "Центр" і ПАТ "СЕБ Корпоративний банк ".

Інші перераховані вище компанії і банки мають ліцензії на інші види професійної діяльності на фондовому ринку.

Коментарі
Додати коментар