До новин

Молокозавод «Олком» заборгував банку Пінчука більше 46 млн грн

16 березня, 2016
Борги
Молокозавод «Олком» заборгував банку Пінчука більше 46 млн грн

Останні шість років ПП «Молокозавод – Олком» не в змозі закрити кредит перед ПАТ «Банк Кредит Дніпро» (належить Віктору Пінчуку), сума заборгованості складає 46,5 мільйонів гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Наш город».

У господарських судах позови банку задоволені – на гроші молочного і маслоекстракційного заводів накладено арешт.

Тим не менш, банк звернувся в Мелітопольський міськрайонний суд з вимогою накласти арешт на молочну ферму заводу, розташовану в Семенівці. Позивач зажадав зробити це для забезпечення позову, оскільки вважає, що позичальник намагається піти від матеріальної відповідальності перед кредитором і має намір просто продати нерухомість.

Суд відмовив у задоволенні вимог банку, оскільки на той момент ферма виявилася вже продана.

Однак суд невдовзі зажадав у боржника документи, що підтверджують факт продажу комплексу будівель, розташованих у Семенівці на вулиці Першотравневій. ПП «Молокозавод – Олком» зобов'язане надати документи, що підтверджують не тільки угоду купівлі-продажу, але й касові ордери, виписки з банківських рахунків, що свідчать про збільшення активів підприємства після продажу майна.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Сахновщинський молокозавод ліквідується через 1,5 млн грн несплачених податків.

Коментарі
Додати коментар