До новин

"ОТП Лізингу" вдалося повернути 82% техніки, яка надавалась "Мрії"

03 квітня, 2015
Борги
"ОТП Лізингу" вдалося повернути 82% техніки, яка надавалась "Мрії"

Генеральний директор компанії "ОТП Лізинг" Андрій Павлушин розповів, що його компанія домоглась від проблемного агрохолдингу "Мрія" повернення більшої частини техніки.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Апостроф.

"В минулому році ми зробили все можливе, щоб отримати свою техніку назад - 82% техніки нам вдалося повернути", - заявив Павлушин.

Він також додав, що проблемна заборгованість перед "ОТП Лізинг" складає 17%. "Це з урахуванням "Мрії", яка була нашим ключовим клієнтом і займала 12% в нашому портфелі", - повідомив він.

Також Павлушин поскаржився, що забрати свою техніку "ОТП Лізингу" виявилося непросто. "Ми зіткнулися з тим, що компанія витрачала гроші не на повернення боргів кредиторам, а на свій фізичний захист. У "Мрії" була служба безпеки близько 300-400 чоловік. Тому, навіть коли у нас було рішення виконавчої служби про те, що техніку можна вилучати, фізично її забрати було дуже складно", - поділився він подробицями конфлікту.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, активи агрохолдингу "Мрія" передані в управління нового менеджменту.

Джерело фото: forbes.ua

Коментарі
Додати коментар