До новин

Суд арештував за борги майно «Металіста» Курченка

13 травня, 2016
Борги
Суд арештував за борги майно «Металіста» Курченка

Київський районний суд міста Харкова 28 квітня 2016 року заарештував майно ФК «Металіст» через його борги перед комунальниками.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідну судову ухвалу по справі № 640/6795/16-к.

Як випливає з матеріалів справи , в.о. генерального директора КП «ОСК «Металіст» заявив, що службові особи футбольного клубу, зловживаючи службовим становищем, умисно, протягом 2014 - 2015 років привласнили грошові кошти КП в сумі 2,1 млн гривень, чим було завдано збитків інтересам територіальної громади Харківської області.

Загалом же, борг перед КП складає 4,123 млн гривень.

З метою ухилення від відшкодування боргу ФК «Металіст» може зробити спробу продажу об'єктів нерухомості, серед яких називають ТОВ «Металіст холдинг» і ТОВ «Металіст-арена», що може серйозно перешкодити кримінальному провадженню і принести великі збитки КП «ОСК Металіст».

З огляду на це суд прийняв рішення накласти арешт на ФК «Металіст», «Металіст холдинг» і «Металіст арену». Таким чином, заарештована база клубу, стадіон та інші приміщення. Арешт на рахунки клубу накладено не було.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, з рахунків ФК «Металіст» намагалися вивести $1 млн.

Коментарі
Додати коментар