До новин

У збанкрутілого «Домобудівника» знайшлися 10 квартир

19 травня, 2016
Банкрутство підприємств
У збанкрутілого «Домобудівника» знайшлися 10 квартир

За результатами вжитих прокуратурою Чернігівської області заходів представницького характеру за ПАТ «Будівельна компанія «Домобудівник» зареєстровано право власності на 10 квартир загальною вартістю майже 3 млн гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу прокуратури Чернігівської області.

Нагадаємо, що господарським судом Київської області у 2015 році задоволено позови прокуратури Чернігівської області про витребування із незаконного володіння одного з підприємств міста квартир, розташованих у Броварському районі Київської області.

Пред’явленню зазначених позовів передувало притягнення до кримінальної відповідальності службових осіб збанкрутілого підприємства-забудовника, які сприяли незаконному відчуженню квартир.

Вироком суду в кримінальній справі, який набрав законної сили, підтверджено незаконність дій керівництва підприємства-банкрута.

На даний час у провадженні господарського суду перебуває справа про банкрутство ПАТ «Будівельна компанія «Домобудівник», з майновими вимогами у якій звернулися державні органи та понад 80 громадян.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд виправдав екс-мера Чернігова Олександра Соколова, що передав державні кошти "Домобудівнику".

Коментарі
Додати коментар