До новин

Інвестиційно-трастовий банк ліквідується

20 травня, 2016
Ліквідація
Інвестиційно-трастовий банк ліквідується

Єдиний акціонер Інвестиційно-трастового банку - компанія «ТІС Капітал» - 17 травня прийняла рішення про ліквідацію фінустанови.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на інформацію, розміщену в системі розкриття інформації НКЦПФР.

«Прийнято рішення ліквідувати ПАТ «Інвестиційно-трастовий банк» з ініціативи власника, в порядку, передбаченому законодавством», - йдеться в повідомленні.

Ліквідація банку стартує після погодження Національного банку України.

Глава правління «Інвестиційно-трастового банку» Арсен Аванесян уповноважений подати до НБУ документи для отримання згоди регулятора на ліквідацію даної фінустанови з ініціативи власника.

Банк зазначає, що загальна сума зобов'язань Інвестиційно-трастового банку перед кредиторами на 17 травня становить 392 тисячі гривень.

Активи банку на 1 січня 2016 року становили 131,636 млн гривень, власний капітал - 130,317 млн гривень.

Активів банку досить для розрахунків за його зобов'язаннями. Сума, яка залишиться після задоволення вимог кредиторів, буде розподілена між акціонерами.

За даними НБУ, на 1 січня за розміром активів (131,6 млн гривень) Інвестиційно-трастовий банк займав 106-е місце серед 109 діючих банків.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ ліквідує банк «Союз».

Коментарі
Додати коментар