До новин

Петренко заборонив працевлаштовувати в Мін'юст екс-правоохоронців і суддів

20 травня, 2016
Законодавство
Петренко заборонив працевлаштовувати в Мін'юст екс-правоохоронців і суддів

Міністр юстиції Павло Петренко заборонив призначати на вакансії у відомстві колишніх співробітників Міністерства внутрішніх справ, органів прокуратури та судів.

Про це він розповів в ході зустрічі зі студентами Київського університету імені Тараса Шевченка, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Міністр запросив студентів влаштовуватися на роботу в районні бюро правової допомоги, створені замість районних управлінь юстиції.

«Єдина моя вимога, аби ми не працевлаштовували колишніх міліціонерів, прокурорів і суддів. Це принципово», – заявив Петренко.

Міністр вважає, що перелічені особи не зможуть надати громадянам якісну юридичну допомогу. При цьому він підкреслив, що колишні співробітники районних управлінь органів юстиції можуть претендувати на роботу в бюро правової допомоги.

Нагадаємо, 24 лютого Кабінет Міністрів ліквідував 586 районних управлінь юстиції та створив близько 400 центрів безоплатної правової допомоги.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Мін’юст пропонує залучати до судових процесів іноземних суддів.

Коментарі
Додати коментар