До новин

Кубів очікує 1,7 мільярда доларів від МВФ у середині липня

26 травня, 2016
Борги
Кубів очікує 1,7 мільярда доларів від МВФ у середині липня

Україна погоджує оновлений меморандум із ключовим кредитором країни - Міжнародним валютним фондом - і планує незабаром завершити необхідний обсяг законодавчої роботи. Очікується, що третій транш у розмірі 1,7 млрд доларів буте одержаний у середині липня.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на заяву віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва.

«Інформація про виконану Україною законодавчу роботу буде донесена, вона, напевно, вже донесена до керівництва Міжнародного валютного фонду. За часом - одержання грошей буде в середині липня», - сказав він.

Нагадаємо, відкрита МВФ в березні 2015 року чотирирічна програма EFF для України загальним обсягом 12,348 млрд SDR (близько 17 млрд доларів) спочатку передбачала проведення щоквартального огляду програми, виділення Києву в 2015 році чотирьох траншів, в 2016 році - ще чотирьох. Однак до теперішнього часу країна отримала лише перший транш коштів на 5 млрд доларів і другий - на 1,7 млрд доларів.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, місія МВФ завершила роботу в Україні.

Коментарі
Додати коментар