До новин

В Україні можуть закрити ще один банк

08 червня, 2016
Банкрутство фінустанов
В Україні можуть закрити ще один банк

Український Діамантбанк може бути визнаний банкрутом найближчим часом, оскільки їм вже зайнявся Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

Про це написала журналіст Олена Лисенко на своїй сторінці в Facebook, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Уже три людини підтвердили, що в «Діамантбанк» увійшов ФГВФО. Неофіційно. Та й в пресі-службі ФГВФО відмовчуються, а в Національному банку України говорять штампами. Чи готується сьогодні постанова НБУ щодо банку - скоро дізнаємося. Але зацікавленим людям є про що задуматися», - зазначила вона.

У свою чергу прес-служба Діамантбанку повідомила, що в рамках програми докапіталізації банків Діамантбанк провів збільшення статутного капіталу і проходить процес його реєстрації в НБУ.

У Фонді гарантування вкладів фізосіб запевнили, що наразі співпраця Фонду із ПАТ «Діамантбанк» відбувається у звичному режимі.

«У зв’язку з усе частішими зверненнями засобів масової інформації та вкладників Діамантбанку із запитаннями щодо платоспроможності банку Фонд гарантування вкладів фізичних осіб заявляє: на даний момент співпраця із Діамантбанком відбувається у звичному режимі. Банк, як учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, усю необхідну звітність та інформацію подає до Фонду вчасно. Інформація про введення тимчасової адміністрації у банк не відповідає дійсності», - запевнили у пресс-службі ФГВ.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, за перший квартал Діамантбанк отримав збитків майже на 290 млн гривень.

Коментарі
Додати коментар