До новин

Подовжено дію тимчасової адміністрацію в банку «Михайлівський»

15 червня, 2016
Банкрутство фінустанов
Подовжено дію тимчасової адміністрацію в банку «Михайлівський»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб на один місяць продовжив строк дії тимчасової адміністрації у ПАТ «Банк Михайлівський».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

«Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення від 13 червня 2016 року № 991 відповідно до якого продовжено строки тимчасової адміністрації у ПАТ «Банк Михайлівський» з 23 червня 2016 року до 22 липня 2016 року включно», - зазначили у прес-службі.

Як зазначається, також продовжено повноваження уповноваженої особи Фонду на здійснення тимчасової адміністрації у «Банк Михайлівський» Юрія Ірклієнка з 23 червня 2016 року до 22 липня 2016 року включно.

Раніше повідомлялося, що Глава Національного банку Валерія Гонтарева обіцяє власнику банку «Михайлівський» Ігорю Дорошенку та Віктору Поліщуку по 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, станом на 23 травня 2016 року 100% акцій банку належить ТОВ «Екосіпан», 92,5% якого належить Віктору Поліщуку, 3,9% - Ігорю Дорошенко і 3% - Віктору Єрасову.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВ подав заяву про скасування заходів забезпечення позову, в рамках яких банку «Михайлівський» заборонено вчиняти будь-який дії щодо прийняття платежів з погашення заборгованості за кредитними договорами.

Коментарі
Додати коментар