До новин

Альфа-Банк хоче купити портфелі Фідобанку і банку «Михайлівський»

23 червня, 2016
Борги
Альфа-Банк хоче купити портфелі Фідобанку і банку «Михайлівський»

Альфа-Банк розглядає можливість купівлі портфелів активів неплатоспроможних Фідобанку і банку «Михайлівський» в рамках конкурсу на участь у виведенні з ринку цих фінустанов, який проводить Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

Про це заявили у прес-службі Альфа-Банку, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«У рамках конкурсу, який проводить ФГВФО щодо Фідобанку і банку «Михайлівський» на предмет придбання портфелів фінустанов, Альфа-Банк в даний час вивчає деталі пропозиції і бізнес-кейс. У Альфа-Банку є досвід покупок портфелів активів, напрацьована хороша практика роботи з такими активами», - сказав представник прес-служби.

Нагадаємо, Альфа-Банк (Україна) (до січня 2001 року - Київський інвестиційний банк) заснований в 1993 році. Входить в російську банківську групу Альфа-Банк, що об'єднує банківські установи в Україні, Білорусі, Казахстані, Росії, Нідерландах.

Згідно з даними Нацбанку, станом на 1 квітня 2016 року за розміром загальних активів Альфа-Банк займав 10-е (39,304 млрд гривень) серед 109 діючих банків.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Альфа-Банк реструктурує борг «Мрії».

Коментарі
Додати коментар