До новин

Правління «Укрнафти» розробило план досудової санації

23 червня, 2016
Санація
Правління «Укрнафти» розробило план досудової санації

Правління «Укрнафти» розробило основні умови плану досудової санації і подало їх на затвердження наглядовій раді.

Про це йдеться у повідомленні компанії, передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Основні елементи плану містять: проекції грошових потоків для погашення податкового боргу, згідно з показниками роботи компанії у майбутньому; грошова виплата в розмірі 3,8 млрд гривень щодо частини 11 млрд кубів газу, які «Укрнафта» видобула і передала «Укртрансгазу»; погашення заборгованості інших боржників на рівну суму», - йдеться у повідомленні.

У компанії також зазначили, що цей план в тому вигляді, в якому він поданий, передбачає на даний момент можливість часткової компенсації «Нафтогазом України» вартості спірного газу.

Згідно з положеннями плану, податкова заборгованість погашається повністю протягом 3 років, а компанія повертається до фінансової стабільності.

«Водночас компанія зможе підтримувати повною мірою діяльність з видобутку, надавати високоякісні робочі місця, а також здійснювати належні виплати в державний бюджет», - додали в прес-службі.

Нагадаємо, заборгованість ПАТ «Укрнафта» перед державним бюджетом за станом на 1 січня 2016 року становить 10,4 млрд гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, аудитори не вірять у повернення дебіторської заборгованості «Укрнафти».

Коментарі
Додати коментар